Begeleiding. Voor wie?

 

Diëtetiek wordt niet alleen toegepast bij beheersing van het gewicht, maar ook ter ondersteuning bij herstel na ziekte, voorbereiding van en na een operatie of bij revalidatie. Ik adviseer ook chronisch zieke cliënten met een uitgebalanceerd voedingsprogramma. Naast persoonlijke voedings- en leefstijladviezen geef ik advies over verrijkte voeding en medisch geïndiceerde voedingssupplementen. Niet alleen jouw gewicht, maar ook lichaamssamenstelling wordt in acht genomen. Een dieet ondersteunt niet alleen bij herstel, maar kan er ook voor zorgen dat medicijngebruik kan worden gereduceerd of zelfs overbodig wordt. Kortom, ik kan je op de juiste manier begeleiden naar een gezonder, energieker en dus meer ‘Quality of Life’. 

 

Cardiovasculaire aandoeningen

COPD

Diabetes Mellitus

Overgewicht/Obesitas

Ondergewicht/ondervoeding

Drinkvoeding

Sondevoeding

 

Verder geef ik advies en voorlichting op het gebied van:

Energie- en eiwitrijke voeding voor ouderen, bij revalidatie en (sport)prestatie.

Gezonde balans voeding en leefstijl

 

Stel jouw vraag gerust, ook al staat deze niet in het rijtje.

Ik werk nauw samen met specialisten en diëtisten. Indien ik je vraag zelf niet kan beantwoorden, verwijs ik je graag door naar een van mijn deskundige collega’s.

 Nutrition & Health Support – Esther Verhoef – Knegselseweg 2 – 5524 AA Steensel – Email: info@nutrition-hs.nl – Telefoon: +31 653 728 966